20 Aralık 2014 Cumartesi

FİZYOTERAPİ İLE İLGİLİ MERAK ETTİKLERİNİ > MAAŞLARI

Fizyoterapistliği melek olarak yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu konuda kurs görmek isteyenler cvbilgileri@gmail.com dan bana mail atabilirler.


Ben İstanbul Kartal'da yaşayan bir ev hanımıyım.Şu an da işsizim ve 
çalışarak para kazanmak istiyorum.Evden nikah şekeri de yapabilirim.
Ayrıca çalışanlar için öğlen veya akşam yemeği,kek,pasta,börek ve kurabiye
 de yapabilirim.Bu konuda bana yardımcı olablirseniz çok memnun olurum.

Tavsiye: Kurs görerek fizyoterapi bilgileri edinebilirsiniz.

ben insanları iyi para kazanbilecekleri mesleklere yönlendirmek çok iyi olacaktır. Bu konuda ne yapabilirim diye düşündüm ve genç olanlara fizyoterapiye yönlendirme başladım. ÖSS den düşük maaş alanları ise radyolojiyi tavsiye ediyorum.


16 Aralık 2014 Salı

Ankarada Ortak Bayan İş İlanları

Eğer İş yerime bayan ortak arıyorumdiyorsanız sayfamız size yardımcı olacaktır. İş ilanlarınızı ücretsiz olarak verebilir, aradığınız bayan ortağı kısa sürede bulabilirsiniz. Belki şuanda işleriniz yolunda gitmiyor ve ortak arıyorsunuz. 

O zaman sayfamız size aradığınız ortağı bulmanıza yardım edecektir. Yapmanız gereken Türkiye'nin neresinde olursanız olun iş ilanlarınızı oluşturmak ve yayınlamaktır. İlanlarınıza hangi şehirde olduğunuzu, hangi işi yaptığınızı ve en önemlisi de iletişim bilgilerinizi yazmanız yeterli olacaktır. Sonrasında aradığınız bayan ortağı kolaylıkla bulabilirsiniz. Aynı zamanda ortak olmak isteyenler de ilanlarını verebilir yada verilen ilanlara başvuruda bulunabilirler.

iletişim:cvbilgileri@gmail.com

http://is-ilanlari.org

13 Aralık 2014 Cumartesi

Sabah Sarı Sayfalar Eleman İlan Ver sayfamıza hoş geldiniz. Her gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen sayfamıza ilan vermek için yapmanız gereken tek şey yorum bölümünden yukarıda yer alan örnek ilan metinlerine benzer yapılarda oluşturduğunuz ilanlarınızı ve iletişim bilgilerinizi eklemek.
Pide Usta Yardımcısı
İstanbul Bakırköyde karadeniz pideleri üreten kaliteli restorantımızda pide usta yardımcısı olarak istihdam edilmek üzere, tercihen Bakırköye yakın bir konumda ikamet eden, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, karadeniz pideleri yapımında görev almış iş deneyimine sahip, usta yardımcılığı görevini başarı ile yerine getirebilecek, 30 yaşını aşmamış bay personel arıyoruz. İş başvurularınız için enafat@gmail.com